Kloosterstraat 10, 9401 KD te Assen 
 contact@orthodontieassen.nl
 
0592 31 68 73

 06 194 141 02Inschrijven 
Bereikbaarheid
Online balie
Verwijzers

Team


Jeroen Verstraaten - orthodontist
Jeroen Verstraaten is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens specialiseerde hij zich tot orthodontist door middel van een 4-jarige full-time opleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens en na deze specialistenopleiding heeft hij ervaring opgedaan in verscheidene orthodontiepraktijken. Sinds 2010 heeft hij zich gevestigd in Assen en is hij eigenaar van Orthodontiepraktijk Verstraaten. Jeroen staat ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) onder het nummer 39063214502 en hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVVO), de American Association of Orthodontists (AAO) en de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

Eelke Hoogeveen - orthodontist
Eelke Hoogeveen heeft zowel de opleiding tot tandarts als de opleiding tot orthodontist in Groningen gevolgd. Tussen beide opleidingen heeft hij gewerkt als algemeen tandarts. Sinds september 2013 was Eelke als vaste waarnemer werkzaam bij Orthodontiepraktijk Verstraaten, sinds 1 januari 2016 is hij mede eigenaar van de praktijk. Hij staat ingeschreven in het BIG-register onder het nummer 79909369902, en is lid van Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT), Nederlandse Vereniging Van Orthodontisten (NVVO), American Association of Orthodontists (AAO), European Orthodontic Society (EOS) en World Federation of Orthodontists (WFO).

                Heleen
         Mondhygiënist

 

       
            Thea
     Mondhygiënist


  
           
           Géjanne
       Mondhygiënist
                
               Ellen
Orthodontieassistente                     
               Karin
Orthodontieassistente
                Michelle  
      Orthodontieassistente
               
               Wendy
      Baliemedewerkster
               Maaike  
      BaliemedewerksterVoor interdisciplinaire behandelingen wordt samengewerkt met de tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, implantoloog (specialist in het plaatsen van tandheelkundige implantaten), mondhygiënist/parodontoloog (specialist op het gebied van tandvlees) of logopedist (specialist in stem-, spraak- en slikproblemen).