Kloosterstraat 10     T: 0592 - 316873
9401 KD Assen       E: contact@orthodontieassen.nl

Inschrijven nieuwe patiënt
Bereikbaarheid
Online balie
Verwijzers

Team

Het team bestaat uit twee tandartsspecialisten in de orthodontie (orthodontisten), twee mondhygiënisten, vijf orthodontieassistentes, twee baliemedewerksters en een praktijkmanager.

Jeroen Verstraaten - orthodontist
Jeroen Verstraaten is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens specialiseerde hij zich tot orthodontist door middel van een 4-jarige full-time opleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens en na deze specialistenopleiding heeft hij ervaring opgedaan in verscheidene orthodontiepraktijken. Sinds 2010 heeft hij zich gevestigd in Assen en is hij eigenaar van Orthodontiepraktijk Verstraaten. Jeroen staat ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) onder het nummer 39063214502 en hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVVO), de American Association of Orthodontists (AAO) en de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

Eelke Hoogeveen - orthodontist
Eelke Hoogeveen heeft zowel de opleiding tot tandarts als de opleiding tot orthodontist in Groningen gevolgd. Tussen beide opleidingen heeft hij gewerkt als algemeen tandarts. Sinds september 2013 was Eelke als vaste waarnemer werkzaam bij Orthodontiepraktijk Verstraaten, sinds 1 januari 2016 is hij mede eigenaar van de praktijk. Hij staat ingeschreven in het BIG-register onder het nummer 79909369902, en is lid van Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT), Nederlandse Vereniging Van Orthodontisten (NVVO), American Association of Orthodontists (AAO), European Orthodontic Society (EOS) en World Federation of Orthodontists (WFO).

Heleen Steenge - mondhygiënist
Heleen heeft sinds haar afstuderen aan de opleiding Mondzorgkunde te Groningen in verschillende orthodontie- en algemene praktijken gewerkt. Vanaf mei 2012 zet zij haar kennis en ervaring bij ons in. Heleen staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).
 Thea Hamburg - mondhygiënist
Thea heeft haar afstudeerstage bij ons gelopen en is sinds het succesvol afronden hiervan in 2013 werkzaam bij ons als mondhygiëniste. Thea heeft na een aantal jaren haar werkzaamheden in een algemene tandheelkunde praktijk opgegeven om zich volledig in te kunnen zetten voor onze orthodontiepraktijk.
Mijke van Berkel - mondhygiënist

           Mijke heeft eveneens in Groningen de opleiding Mondzorgkunde gevolgd en is vanaf
           2010 werkzaam in de praktijk. Na een avontuur in het buitenland is ze sinds 2017 weer bij
           ons terug.

Ellen Harhuis - orthodontieassistente
Ellen is na een 3-jarige opleiding gediplomeerd tandartsassistente sinds 2003 en heeft sindsdien in verschillende orthodontiepraktijken gewerkt. Ze is sinds 2010 werkzaam bij ons als orthodontieassistente.

Karin Bergman - orthodontieassistente
Karin is sinds 2012 gediplomeerd tandartsassistente en is sindsdien werkzaam bij ons als orthodontieassistente.


Wendy de Boer - baliemedewerkster
Wendy regelt alle zaken om de behandeling heen en zorgt er zo voor dat de behandelingen door de andere medewerkers soepel en rustig kunnen verlopen. Ze heeft veel ervaring op het gebied van organisatie. Wendy staat u telefonisch te woord en zorgt ervoor dat u de juiste documenten ontvangt.
Anoek Vos - praktijkmanager
Anoek ondersteunt de praktijkvoering sinds 2014. Zij studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen en is vooral achter de schermen te vinden om alles te regelen op het gebied van organisatie, communicatie en personeelszaken.
Voor interdisciplinaire behandelingen wordt samengewerkt met de tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, implantoloog (specialist in het plaatsen van tandheelkundige implantaten), mondhygiënist/parodontoloog (specialist op het gebied van tandvlees) of logopedist (specialist in stem-, spraak- en slikproblemen).