Kloosterstraat 10, 9401 KD te Assen 
 contact@orthodontieassen.nl
 
0592 31 68 73

 06 194 141 02Inschrijven 
Bereikbaarheid
Online balie
Verwijzers

COVID-19 Update

Onze praktijk is op het moment weer volgens reguliere openingstijden geopend. Wij hanteren de richtlijnen, opgesteld door onze beroepsorganisaties voor tandartsen (ANT en KNMT), waarmee wij weer op verantwoorde en gepaste wijze de reguliere behandelingen kunnen hervatten. Deze “leidraad corona mondzorg” is goedgekeurd door het RIVM, de inspectie van gezondheidszorg en het ministerie van VWS. Met de implementatie van deze extra richtlijnen bent u weer van harte welkom bij ons in de praktijk.

Wat betekent dit voor u?

·        Triage aan de poort: Als er sprake is van milde symptomen zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak-en reuk verlies of koorts dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.

·        Als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een covid-19 besmette persoon dan kan de afspraak niet doorgaan.

·        U kunt de praktijk pas 3 min voor de afgesproken tijd betreden, indien u te vroeg arriveert dan verzoeken wij u buiten te wachten op 1,5meter van elkaar.

·        Kom met lege handen naar de praktijk, laat je mobiel opgeborgen, doe een uitneembare beugel in de mond en laat het bakje thuis.

·        Bij binnenkomst van de praktijk, graag direct de handen desinfecteren, aanmelden en handen in elkaar haken zoals aangegeven in de wachtkamer.

·         Houdt 1,5 meter afstand tot elkaar in de gehele praktijk buiten de behandelstoel.

·        Kom zoveel mogelijk alleen, in bijzondere gevallen kan max.1 begeleider mee de praktijk in.

·        Raak geen oppervlakten aan zoals bijv. deurklinken of kranen;

·       Geef geen handen. 

·       De poetshoek is gesloten, graag vooraf thuis uw tanden poetsen.


We hopen u in goede gezondheid te kunnen verwelkomen in de praktijk.

We nodigen u uit om afspraken voor controle van de beugel te maken via onze online balie. Voor alle andere afspraken kunt u bellen met de praktijk van ma t/m vr tussen 8:30 en 10:30 en tussen 13:30 en 17u op 0592 - 316 873 om een afspraak te maken of een bericht sturen via Whatsapp op 06 194 141 02 .

Toeslagregeling
Op advies van de NZa hanteren wij voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus een toeslag van €4,26 per patient. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. Wij doen dit maximaal 1x per maand per patient.

Wij vertrouwen erop dat uzelf de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen en onze gezondheid en bij twijfel over een eventuele besmetting de afspraak uitstelt en ons daarvan direct op de hoogte brengt.

 

Mocht u vragen hebben, neemt u dan ook gerust contact op met de praktijk.